Varför välja Swedish Dental

Dela denna sida

Vi är en av världens främsta tandläkarpraktiker med inriktning på datorstödd implantatbehandling. Vi använder oss Navident och Simplant för att erbjuda våra patienter minimalinvasiva behandlingar. Läs mer via länken Tandimplantat

Swedish Dental strävar alltid efter att erbjuda behandlingar som både du och vi är nöjda med. Vi jobbar alltid med estetisk tandvård så att du får ett fint snyggt och naturtroget leende när du är klar hos oss. Läs mer via länken Estetisk tandvård.

Vi har behandlat patienter från USA i väst till Asien i öst. Boka tid.

Våra specialområden är tandimplantat och estetisk tandvård. Vi erbjuder utöver detta konventionell tandvård som exempelvis fyllningar, rotfyllningar, bettskenor och tandhygienist behandlingar. Vårt motto på Swedish dental är att hålla en hög kvalité oavsett vilken behandling vi utför på kliniken.

Vår personal på Swedish Dental har alla en hög utbildningsnivå för att kunna erbjuda behandlingar av hög kvalité. Vi går även vidareutbildningar varje år för att upprätthålla en hög kompetens kontinuerligt.

Skräddarsydda behandlingar

Tillsammans bestämmer vi dina framtida tandvårdsbehov och utformar en behandlingsplan. Detta gör vi genom en noggrann klinisk undersökning, röntgenbilder och datortomografi vid implantatbehandlingar.

Vi har lång erfarenhet av tandvård och våra skonsamma behandlingsmetoder håller rädsla och smärta på ett minimum. Vi kan erbjuda patienter lugnande medel inför behandlingar om man känner sig orolig eller rädd.

Vi arbetar med metoder och material som håller hög kvalité.  Vårt mål är att dina tänder ska hålla livet ut.  Swedish Dental använder endast material av hög kvalité och som vi kan stå bakom. De tänder som monteras i munhålan tillverkas av vår tandtekniker i Globenområdet.

Patienter som genomgår en implantatbehandlingar kan få fastsittande tänder direkt efter operationen om man är helt tandlös. Vid ersättning av en tand eller några få kan läkningstiden ta mellan 6-12 veckor innan tänderna kan monteras på implantaten.

Med garanti

Vi ger en 5-års garanti på fast protetikarbete och 1-års garanti på tandlagningar samt avtagbara proteser. På tandimplantat ger tillverkarna livstidsgaranti.

Tryck på bilden för att se resultatet

FöreEfter