Akut Tandvård

Akut tandvård

Akut tandvård erbjuds hos oss på Swedish Dental. Har du drabbats av tandvärk eller andra besvär och behöver hjälp?

Då kan du vända dig till Swedish Dental. Vi hjälper dig så fort vi kan. Oftast kan vi hjälpa dig samma dag då vi har 6 st behandlingsrum.

Professionell och skonsam tandvård

Vi arbetar med den senaste tekniken inom tandvård.

Få exempelvis en ny tandkrona samma dag!

Viktigt med hjälp snabbt vid akuta besvär

Det är väldigt jobbigt när man har tandvärk. Det viktigaste är att få hjälp snabbt för att kunna återgå till vardagen och jobba som vanligt.

Swedsih Dental har flera behandlingsrum och här fortsätter du med den tandläkare du träffar vid första besöket om du själv inte önskar något annat. Vår ambition är att alltid erbjuda dig som patient samma tandläkare eller tandhygienist. Detta skapar en mer patientsäker och effektiv vård.

Vi som arbetar här är har stor erfarenhet av patienter med tandvårdsrädsla vilket gör att vi kan stötta er på ett professionellt och känslomässigt plan. Vårt motto är att arbeta så att ert besök blir så behagligt som det bara går.

När du ringer in till oss för akut tandvård här på Swedish Dental kommer vi att be om så mycket information som möjligt för att kunna hjälpa dig effektivt när du väl besöker oss. Vi vill kunna erbjuda dig en tid samma dag då vi anser att du som patient förtjänar ett snabbt omhändertagande för att kunna återgå till vardagen. När vi har hjälpt dig med dina akuta besvär bokar vi upp dig för vidare behandling om detta är nödvändigt.

Vi strävar efter att erbjuda våra patienter behandlingar med den senaste tekniken för att minska obehagen så mycket det bara går. Vårt mål med ditt besök hos oss är att först och främst få dig besvärsfri men vi vill också att du känner ett stort förtroende för oss som arbetar här på Swedish Dental. Då har vi lyckats skapa ett förtroende mellan oss och er patienter.