Personal

Tandläkare

Rasmy Shahnavaz

Leg. tandläkare.

Rasmy är medlem i privatandläkarna och grundade Swedish Dental 2005. Tandläkare Rasmy var den person som introducerade guidad kirurgi för tandimplantat i Sverige och har sedan dess utbildat mångatandläkare inom denna teknik.

Utöver svenska talar han även engelska, persiska (Farsi) och franska.

Arash Simyar

Leg. tandläkare.

Arash är också medlem i privattandläkarna och har sedan han examinerades från Umeå universitet 2010 jobbat med implantatbehandlingar. Tandläkare Arash började jobba på Swedish Dental 2012 och är sedan januari 2016 delägare.

Utöver svenska pratar han också engelska och persiska (Farsi).

Asal Azizi

Leg. tandläkare.

Tandhygienist

Nehrin Ishaq

Leg tandhygienist

Jag utbildade mig vid Karolinska Universitet och har 20 års erfarenhet från den offentliga och privata sektorn. Jag trivs med att hjälpa en människa med att få tillbaka sitt leende och välbefinnande. Ju friskare mun desto friskare hälsa!

Det som jag brinner för mest inom tandvården är behandlingen av tandlossningssjukdomar på både tänder och implantat.

Fritiden ägnas framförallt åt familjen, träning och att umgås med vänner.

Utöver svenska talar jag engelska arabiska och assyriska.

Claire Collin

Leg tandhygienist

Jag tog examen från Karolinska institutet 2014. Det bästa med jobbet är att jag får möta olika människor varje dag och motivera dem till en bättre munhälsa.

” En tandhygienist är en tandhälsocoach”

Utöver svenska pratar jag också mandarin och engelska.

Ziad Wahab

Leg tandhygienist

Jag studerade vid Umeå universitet och examinerades 2001 och har sedan dess jobbat både på Folktandvården och inom den privata sektorn. Under min tid i den privata sektorn har jag samlat på mig en gedigen och lång erfarenhet inom uppsökande tandvård. Min stora motivation med att jobba som tandhygienist är att följa patienternas väg till en friskare munhälsa som förbättrar patientens livskvalitet.

På fritiden brukar jag träffa min familj och vänner. Mina två favoritsporter är squash och tennis.

Utöver Svenska pratar jag även engelska arabiska och persiska.

Tandsköterska

Lina Myrberg

Arbetsledare, tandsköterska

Jag började arbeta här 2016 och tack vare mina kollegor är det till och med kul att gå till jobbet en tidig novembermorgon. Det här tandvårdsteamet har Mvg i samarbete och peppar varandra. Arbetssättet tar tillvara allas olika kompetenser och erfarenheter.

Det bästa med mitt jobb är att få se patienter le stort och skratta med hela ansiktet (utan att längre försöka dölja sina tänder) för första gången på flera år, och veta att jag varit med och hjälpt personen få tillbaka sitt leende.

Angelica Hovgren

Tandsköterska

Jag heter Angelica och arbetar här på Swedish Dental har gjort det sen 2017. Jag bor i Bålsta med min familj. Jag blev klar tandsköterska 2003. Ångrar aldrig mitt beslut att bli tandsköterska.

Innan jag kom till Swedish dental arbetade jag som endodontisköterska i nästan 5 år.

Jag ser hela människan och inte bara munnen, kan ha med att göra att jag arbetat inom hemtjänsten. Jag trivs fantastiskt bra med det här underbara gänget, och jag tror som patient märker man det då vi har väldigt kul ihop.

På fritiden umgås jag med min familj och vänner.

Sara Ayhan Özmen

Tandsköterska

Sara Ayhan Özmen heter jag och jobbar på Swedish Dental som operationstandsköterska.

Har jobbat som sköterska sen 2017. Jag älskar att jobba med människor och hjälpa de utsatta med att förbättra munhälsan!

Det är även kul att få se och jobba med den moderna tekniken och utvecklingen inom tandvård.

Florencia Alarcón

Tandsköterska