21 december, 2018

News

Tandläkarmässan

Årets tema på tandläkarmässan var digital teknik. Den digitala tekniken tar över mer och mer vilket vi på Swedish Dental är väldigt glada över. Swedish dental var exempelvis en av de första klinikerna i Sverige att använda sig av digital avtrycks teknik. Detta gav oss möjligheten  att framställa egentillverkade porslinskronor på kliniken med vår Cerekmaskin. När man använder sig av digital teknik ökar precisionen vid olika behandlingar.

Vi på Swedish dental var närvarande under tandläkmarmässan i Göteborg i år. Här kan man träffa representanter från andra delar av tandvårdsbranchen för att hitta nya produkter och innovationer som utvecklats under åren. Vårt mål med årets mässa var att främst uppgradera vissa av de produkter vi använder på kliniken men även se om vi kan hitta något som förbättrar den vård vi erbjuder våra patienter.

Vi på Swedish Dental är väldigt nöjda med vårt besök i Göteborg och tandläkarmässan. Kliniken kommer att återkomma med nyheter längre fram och det är något vi vet kommer uppskattas av både gamla och nya patienter som väljer oss. Vi fortsätter vår ambition att erbjuda en högkvalitativ tandvård med fokus på framtiden

Tandläkarmässan arrangeras varje år men det varierar från år till år mellan Göteborg och  Stockholm. Nästa år är mässan tillbaka i Stockholm precis som Swedish Dental.

2023-04-20T16:14:18+01:00
Till toppen