22 oktober, 2018

News

Digitala avtryck

Digitala avtryck

Swedish Dental vill alltid ligga i framkant och erbjuda patienter en service som överträffar andra mottagningar vilket gör att vi  nu erbjuder digitala avtryck med 3Shape® för större arbeten. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra patienter högsta tänkbara service. Detta gäller inte endast när du stiger in i vår välkomnande reception utan även hur resterande besök utvecklas.

Swedish Dental satsar hårt på att erbjuda moderna lösningar som gör ditt besök så skonsamt och trevligt som möjligt. Nu har vi utvecklat våra möjligheter att kunna ta avtryck på större arbeten, utan en avtrycksmassa som måste in i munhålan. Många patienter tycker att avtrycksmassan i munhålan är obehaglig. Vi på Swedish dental har en digital avtrycksmaskin som filmar dina tänder och munhåla. Vi gör detta för att komma ifrån traditionella avtryck med sillikonmassa som många upplever som obehagligt.
Detta gör att vi kan arbeta helt digitalt vilket i sin tur gör processen mer förutsägbar och säker.

Digitalt avtryck inför en bettskena i underkäken

Det digitala avtrycket är mer detaljerat och kan inte förändras pga värme,vätska eller andra externa faktorer som påverkar traditionella avtryck. Detta gör att slutprodukten med tandkronortandimplantat och tandbroar är mer exakta där passformen blir bättre och slutresultatet utomordentligt.

Vi utbildar hela vår personal kontinuerligt för att hålla en hög kvalité och därför kan alla i vår personal ta ett digitalt avtryck med otroligt hög kvalité som följd och därför kan du som patient vara lugn oavsett vem du träffar när du besöker Swedish Dental. Detta gäller inte bara digitala avtryck utan under hela behandlingsprocessen.

Har du några frågor angående digitala avtryck eller något annat om våra behandlingar så är du välkommen att kontakta oss via telefon, mail eller facebooksida.

Vi på Swedish Dental har fått en otroligt bra feedback från våra patienter som blivit behandlade med digitala avtryck. Vi är därför otroligt stolta över att kunna fortsätta erbjuda framtidens tandvård.

2023-04-20T13:01:32+01:00
Till toppen